CD's

Op deze pagina staan de CD's, die bij ons koor te verkrijgen zijn. Bij ieder optreden is er een tafel waarop de CD's zijn uitgestald. U kunt daar uw keuze maken en gewenste CD's verkrijgen. Bent u niet in de gelegenheid om een optreden van het koor te bezoeken dan kunt u een e-mail sturen aan de 2e penningmeester. Hij zal voor verdere afhandeling zorgdragen. U dient dan echter wel rekening te houden met € 3,00 verzendkosten.

 

In his love 50 jaar hcm

In His Love

Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van het HCM heeft het koor naast enige vetrouwde ook (meer) hedendaagse liederen uit het repertoire opgenomen. De eerste CD is opgenomen in de Grote Kerk te Hasselt, met orgel, strijkers, vleugel, fluit en hobo. De tweede CD is opgenomen in de Höftekerk te Hardenberg, met saxofoon, bas, vleugel en slagwerk.

De prijs van deze dubbel-CD is € 15,-- 
Meer details ...


jan quintus zwart 25 jaar dirigent


HCM Dubbel-CD In His Love € 15.-

In combinatie met één van de andere cd's samen € 17.50

Voordeelaanbieding: Onderstaande CD's € 5.-

3 CD's van € 5.- samen geen € 15.- maar € 12.50 
 
 

Jan Quintus Zwart 25 jaar dirigent

Op 15 mei 2009 was Jan Quintus Zwart 25 jaar dirigent.
Ter gelegenheid daarvan is deze dubbel-cd samengesteld. De cd bevat een compilatie van stukken die in de loop der tijd door de koren, waaraan hij leiding geeft, ten gehore zijn gebracht. De liederen zijn gezongen door: GCZ Looft den Heer uit Notter, Zaans Interkerkelijk Mannenkoor, Het Holland-koor, CRK Voices uit Kampen, CRK Praise the Lord uit Notter, Hardenbergs Christelijk Mannenkoor, aangevuld met Mannenzang uit Rijssen en Kampen.

De prijs van deze dubbel-CD is € 5,--    Meer details ...

   
kerst in kampen

Kerst in Kampen

Op deze CD staat een aantal oude vertrouwde kerstliederen en de Kerstcantate Hosianna van J. Zwart.

De prijs van deze CD is € 5,-- 
Meer details ...

hcm onder leiding van jan quintus zwart

Hardenbergs Christelijk Mannenkoor o.l.v. Jan Quintus Zwart

Op deze verzamel-CD staan oude maar ook nieuwe vertrouwde liederen zoals: Juicht Gode toe, Heer ik hoor van rijke zegen, Kom in mijn hart, maar ook buitenlandstalige liederen zijn te horen zoals: You’ll never walk alone, Dank sei Dir, Herr. Aan deze CD zijn ook wat oude vaderlandse liederen toegevoegd zoals: Piet Heijn, Mijn Nederland enz...

De prijs van deze CD is € 5,-- 
Meer details ...

een nieuw begin

Een Nieuw Begin

Deze CD neemt u vanaf het begin tot het einde mee op reis langs wegen van hoop en verwondering. Op deze cd staat o.a. een opname van het kerstoratorium Een Nieuw Begin van Hans de Ruiter en Johan Bredewout.

De prijs van deze CD is € 5,-- 
Meer details ...

Gloria, Nederlandse Kerstliederen

Deze CD is opgenomen met het HCM en Looft den Heer uit Notter. Leuk aan deze CD, alles is Nederlandstalig en bevat voornamelijk kerstliederen.

De prijs van deze CD is € 5,-- 
Meer details ...